Årets konfirmantundervisning i gang!

I år er det fire konfirmanter i Moe menighet. Det var så fint vær på årets første samling at det ville være helt meningsløst å sitte inne. Vi gjorde som Jesus og gikk opp i fjellet for å be og være sammen med Gud. Nåja. Ikke helt som Jesus. Fjellene i Sandefjord er ikke mye å skryte av, men en og annen haug og kolle er det. Turen gikk til Mokollen. Sandefjords kanskje beste utsiktspunkt. Der fikk vi en fin start på konfirmanttiden. Vi kommer til å samles til undervisning omtrent hver onsdag fra nå og til mai. Vi skal bruke tid på Bibel, ulike bibelske temaer, spørsmål rundt tro og liv og bli bedre kjente med både Jesus og hverandre. I februar er det konfirmantleir med resten av DELK-konfirmantene og første søndag i mai er selveste konfirmasjonsdagen. Kanskje i nytt kirkebygg! I alle fall hvis vi gjør som Jesus og snekrer litt vi også.

Vær med å be for årets konfirmanter!

Fra venstre: Aleksandar Kostadinov, Remine Løvland, Ella Wold og Tobias Rantrud

Hilsen Erling konfirmantprest.