De nye rommene tar form

Utbyggingen går sin gode gang. Statusen en uke før jul er at tak og vegger har fått sine proporsjoner, og at elektrikere er i full gang med å legge trekkerør for diverse tekniske installasjoner.

Framdriften går bra. Håndverkere som støtter virksomhetens formål, gir oss gode priser og betingelser slik at også kostnadssiden er godt innenfor det stipulerte.

I rommet under allrommet ble det tidligere i vinter jobbet med å legge armering og varmekabler før gulvet ble støpt. Menighetens egne ungdommer var med på jobben, noe de også har vært for andre deler av prosjektet. Dette er én av fordelene våre ved at en av menighetens egne, Gunnar Gundersen, står som bygge- og prosjektleder gjennom sitt firma.

Klikk deg gjennom denne bildeserien for å se hvordan det ser ut pr. 16. desember 2017.

Eldre artikler om utbyggingen:

Byggestatus (19/9-2017)

Nå er vi i gang (12/6-2017)

Utvidelse av kirkerommet (sist endret 22/4-2017)