Nattverdbrosjyre for barn

Eldsterådet i Moe menighet har utarbeidet en brosjyre om nattverd. Den er særlig godt egnet som hjelpemiddel til å snakke med barn om nattverd. Også godt voksne vil kunne ha nytte av å få denne oversikten over hva nattverd er.

Nattverd er på mange måter indrefileten av evangeliet. Det Bibelen sier om temaet, kan vi samle i sju «hemmeligheter». Denne brosjyra tar for seg disse hemmelighetene, og gjennom Erling prests gode strek illustreres dem så de skal være både lettere å forstå og å huske.  Noen sentrale bibelvers om nattverd er også tatt med.

Last ned brosjyra som PDF her, eller ta med en trykket utgave, som ligger bakerst i kirken.

Brosjyra kan du selvsagt laste ned og distribuere helt gratis, men hvis du likevel samtidig vil gi en gave til menigheten, setter vi jo stor pris på det – særlig nå som vi er midt i en større utbygging. Vipps eventuelt til «DELK Sandefjord», eller gi via bankkonto 3000 24 20259. Tusen takk!