TV-sending fra Moe kirke: Et møte med Åpne dørers arbeid blant forfulgte kristne

Direktesendt søndagsmøte fra Moe kirke søndag 14. februar klokka 11. Opptak vil ligge tilgjengelig i to dager.

Hva betyr det å legge vår vei i Guds hånd? Hvordan kan vi stole på at Han vil gripe inn – i alle situasjoner i livet? Søndag 14.februar vil en representant fra organisasjonen Åpne Dører tale og informere om arbeid blant forfulgte kristne. Vi ser fram til et spennende – og utfordrende – møte.

Sendingen starter søndag 14. februar 2021 klokka 11. Du må ha passord for å se denne sendingen grunnet misjonsstrategi. Passordet til sendingen finner du på den lukkede Facebook-gruppen for Moe menighet. Eller du kan sende tekstmelding med ditt navn til tlf 40248826.

Se sendingen her