Julen 2019 – oversikt

La julen 2019 være en tid hvor du holder deg nær Gud. I bønn og i sang. Lytt til fine prekener og gjør gøye ting sammen med andre i kirken. Her finner du en oversikt over alt det spennende som skjer i Moe kirke gjennom julen 2019.

Se hele møteplanen her.

Aktiviterer for barn og familier

Familiesamling

Velkommen til årets siste FAMILIESAMLING onsdag 4.desember kl 16.30! Dette er et arrangement som er for familier, så kom sammen med en voksen eller to. Vi spiser grøt sammen først. NB! Frist for å melde seg på for å spise grøt: torsdag 28.november.

Deretter BAKER Vi PEPPERKAKER sammen! Ta med pepperkakedeig, kjevler, former og bokser til å ha pepperkakene i. Etterpå pynter vi pepperkakene sammen. Dette blir gøy! Velkommen! Påmelding på Facebook eller Ragnhild (41234602) eller Helene.

Between

Når Between møtes fredag 6. desember er det for å lage pepperkaker. Ta med kjevle og former. Så stiller vi med pepperkakedeig. Kanskje det er lov å prøvesmake også? Og du skal ikke se bort fra at vi har både brus og en fin adventsandakt. PS: Dette er et eksklusivt tilbud til deg mellom 9 og 12 år. Når: 6. desember klokka 17:30-19:30.

Søndagsskole

Under møter og gudstjenester er det søndagsskole under talen. Dette er for deg som er fra 3 år og opp til og med 5. klasse. Da gjør vi gøye ting, som å lage ting sammen, leke og synge, og mye annet fint.

Når: søndag 1. desember, 8. desember og 26. desember – alle dager klokka 11.00.

Annet som passer veldig fint for familier

Julegudstjenesten 24. desember klokka 14.00 er et must for barnefamilier. Det blir en svært familievennlig gudstjeneste. Julekonserten 14. desember bør du få med deg, da deltar både barnekor og ungdomskor deltar. På nyttårsaften vil vi tromme sammen til en stor fest for alle som har lyst til det. Vi utvikler program og invitasjon, men følg med på arrangementet her.

For ungdommer

Moskus

Denne dagen blir det litt ekstra gøy. På Moskus blir det julegrøt og pepperkaker. Leker i gymsalen, felleskap, andakt og kiosk. Ta på deg en nisselue eller noe annet «julete», eller bare kom som du er!

Som vanlig selger vi brus og is også. Moskus er for deg i 8. klasse og ut videregående.

Når: fredag 13. desember klokka 19.30-23.00.

Romjulskveld

Moskusgjengen drar til Tønsberg denne kvelden!

Romjulskvelden i Granly kirke i Tønsberg begynner med gudstjeneste kl 18:15. Deretter blir det feststemning med god mat, underholdning og gøy utover kvelden. Påmelding og eventuell felles transport kommer vi tilbake til. Stay tuned!

Syng med i Sebaot

Moe kirke har sitt eget ungdomskor som skal holde konsert 14. desember. Du kan bli med her om du går i 7. klasse eller eldre (opptil 20 år). Vi øver mandag 2. desember kl 19-21 og 9. desember klokka 19.00-21.30. Om du ikke har vært med i koret tidligere, så må du være med på begge disse øvelsene for å bli med konsertdagen 14. desember.

Annet for ungdommene

Vi anbefaler både julekonserten 14. desember, nyttårsaftenfesten på Moe og julaftengudstjenesten. Og selvsagt alle de fine søndagsmøtene klokka 11. Velkommen!

Felles møter for menigheten

• 1. desember klokka 11: Søndagsmøte med tale av Fred Arve Fahre, og sang av ungdomskoret Sebaot.
  • 8. desember klokka 11: Søndagsmøte med talae av Hans Johan Sagrusten. Kirkekaffe.
  • 24. desember klokka 14: Julaftengudstjeneste ved prest Erling Rantrud
  • 26. desember klokka 11: Gudstjeneste ved prest Kristoffer Hansen-Ekenes. Nattverd.

Nyttårsaftenfest i Moe kirke

Vi inviterer alle til en åpen feiring av det nye året. Festen starter 31. desember klokka 18 og avsluttes 1. januar i året etter klokka 01.00. Arrangementet passer for både barn, ungdom og voksne. Meld deg på til festen via Facebook-arrangementet.

Nyttårsgudstjeneste

På nyttårsaften rundt klokka 23.00 vil det bli holdt en kort gudstjeneste hvor du er hjertelig velkommen.

Moe skole inviterer til førjulskveld

Tømmermannsløkka er stedet for årets store førjulskveld for Moe skole. Dette er en flott kveld med blant annet et digert julespill.

Tirsdag 17. desember klokka 17.30 – 20.30 på Tømmermannsløkka.