Kunstnerprest med egen utstilling

En av de mange gode egenskapene til presten vår, Erling Rantrud, er å tegne. Derfor har vi kunnet invitere til et helt nytt type menighetsarrangement: Kunstutstilling.

I mange prekener har vi fått poengene synliggjort gjennom Erlings gode strek. Også flere av menighetens trykksaker er preget av tegningene hans. De som følger Erling på Facebook, har stadig kunnet glede seg over nye tilskudd i hans «bibeltegneprosjekt». Siden mange hadde oppfordret han til å lage en utstilling, inviterte han til det i menighetsstua på Moe en torsdagskveld i slutten av juni.

Rundt 40 personer møtte opp, og mange fikk kjøpe med seg bibeltegninger. Deler av salget har Erling gitt videre til menighetens arbeid.

For alle som ikke fikk denne utstillingen med seg, kommer det nye muligheter, både i nær og sikkert litt fjernere framtid. Erling skriver på sin Facebook-side:
«Noen har spurt meg om jeg kan ha utstilling en annen dag snart, for det passet ikke å komme innom i dag. Utstillingen står på stedet hvil ut neste uke. Send en melding for å avtale tidspunkt for en titt, men jeg er i alle fall her tirsdag 2/7 fra 18:00-19:30! God sommer!»

Klikk deg gjennom bildegalleriet for å se de mest populære tegningene.