Søndagsmøte 3. mai – på nett fra Moe menighet

Søndag 3. mai klokka 11 er du velkommen til søndagsmøte i Moe menighet på moemenighet.no/tv.

Fellesskapsmøte på avstand fra Moe og Langgata. (Innspilt i porsjoner)

Sorgen skal bli til glede

Søndagens prekentekst er hentet fra Johannes 16, 16-22:

Om en liten stund ser dere meg ikke lenger, men om en liten stund igjen skal dere se meg.» Da sa noen av disiplene hans til hverandre: «Hva mener han med å si: ‘Om en liten stund ser dere meg ikke lenger, men om en liten stund igjen skal dere se meg’ og: ‘Jeg går til Far’? Hva mener han med ‘om en liten stund’? Vi skjønner ikke hva han snakker om.» Jesus visste at de ville spørre ham, og han sa: «Snakker dere om det jeg sa: ‘Om en liten stund ser dere meg ikke lenger, men om en liten stund igjen skal dere se meg’? Sannelig, sannelig, jeg sier dere: Dere skal gråte og klage, men verden skal glede seg. Dere skal sørge, men sorgen skal bli forvandlet til glede. Når en kvinne skal føde, er hun engstelig, for hennes time er kommet. Men når barnet er født, har hun glemt smertene i sin glede over at et menneske er kommet til verden. Også dere er engstelige nå. Men jeg skal se dere igjen, og hjertet deres skal glede seg, og ingen skal ta gleden fra dere.

Prekenen er ved prest Erling Rantrud.

Disse musikerne deltar: Gunn Andersson (fiolin), Øyvind Gautestad (gitar og lydteknikk) , Joel Gundersen (trommer), Høye Løvland (piano). Sang: Aurora Døvik, Remine Løvland, Marie Rantrud og Ella Wold.

Tekstlesing: Astrid Abrahamsen og Emil Simonsen. Forøvrig deltar menighetsfolk i Langgata og Moe med bønn og andre bidrag.