Moe-TV

Her viser vi gudstjenester, møter og annet fra Moe kirke i Sandefjord.

Dobbeltklikk på bildet for å se sendingen i full skjerm. Nederst til høyre i skjermbildet kan du klikke for å justere lydvolum.

Sendeskjema for Moe-TV

• Søndag 14. juni klokka 11
  • St. hansstevnet er digitalt i år. Diverse sendinger finner du på delk.no/tv.
  • Flere sendinger kommer, så følg med.

Nettkirke er kommet for å bli

Vi ønsker å fortsette med gudstjenester og møter via nettsidene. Men møteform og tidspunkter avhenger av hvilke smittevernsregler som gjelder til en hver tid. Vi er usikre på når ordinære møter kan avholdes igjen, og derfor har vi ikke lang tidshorisont på planene. Vi har likevel som mål å ha en sending hver søndag, enten lokalt fra Sandefjord, eller fra en av våre andre søstermenigheter i DELK.

Tidligere sendinger (arkiv)

Gudstjeneste 14. juni 2020
Nå er sendingen for søndag 3. mai lagt ut. Trykk på avspillingsknappen for å se hele sendingen.
Nettgudstjeneste 19. april 2020 Ryenberget kirke, Oslo. Les mer her.
Påskegudstjeneste søndag 12. april 2020.
TV-gudstjeneste skjærtorsdag 9. april 2020.
Palmesøndag 5. april 2020. (Sendingen starter etter cirka 26 minutter.)
Søndagsmøte 22. mars 2020.